Super Energi

KeyNatura produkter

Human Power har knutit avtal med SagaNatura. Vi kommer att arbeta med att marknadsföra varumärket KeyNatura på den svenska marknaden. KeyNaturas produkter finns tillgängliga på Human Powers hemsida och hos utvalda distributörer. SagaNaturas COO, Dr. Lilja Kjalarsdóttir säger: "Vi ser fram emot samarbetet och vi är glada att få ett så passionerat företag att representera vårt varumärke på den svenska marknaden".

SagaNatura är ett ledande islandskt företag inom naturprodukter och har framgångshistorier både på hemmamarknaden och utomlands. SagaNaturas produkter finns i Island, Sverige, Kanada, USA, Storbritannien, Lettland, Frankrike, Kina och Nya Zeeland.

Energy -Vegan Produkt

Asta Energy är till för dig som tränar och vill öka på din återhämtningsförmåga. Asta Energy ger snabbare muskelåterhämtning genom att förbättra syresättningen i musklerna. Asta Energy skyddar kroppens celler från oxidativ stress, och dämpar inflammation och skador som kan uppstå i muskler vid hård träning. Asta Energy innehåller 4 mg av en av de mest kraftfulla antioxidanterna som finns i naturen, Astaxanthin. Ämnet bygger upp kroppen genom en daglig dos på 1-2 kapslar med maten. Astaxanthin har flera positiva effekter på kroppen, bland annat är muskler, hud, ledband, ögon och kardiovaskulära system alla mottagliga för Astaxanthin. Ett naturligt val för dig som tränar och lever ett aktivt liv.

Asta Energy

 • Ger ökad energi och bättre återhämtningsförmåga
 • Ger ökad syresättning till muskler
 • Astaxanthins antiinflamatoriska egenskaper kan dämpa smärta

Cardio - Vegan produkt

Ett kosttillskott för dig som vill skydda hjärta och kärl mot ett för tidigt åldrande. På Island är man van att ta vara på havets naturresurser, däribland, krilloljan. Nu kan du ladda kroppen med Omega-3 fettsyror direkt från källan. Varje kapsel Asta Cardio innehåller Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA i kombination med 4 mg Astaxanthin. Dessa substanser antas minska inflammation i kroppens vävnader. Asta Cardio bidrar till förbättrad funktion av hjärta, hjärna och ögon. Astaxanthin är en av de mest kraftfulla antioxidanterna i naturen och har olika effekter på kroppen. Hud, muskler, ledband, ögon och kardiovaskulära system är alla mottagliga för Astaxanthin, vilket gör den till en mycket aktiv antioxidant.

Asta Cardio

 • Hälsosamt för hjärt och kärlsystem
 • Ger förbättrad uthållighet och återhämntningsförmåga
 • Ett bra val för kardiovaskulär hälsa

Skin

Asta Skin är ett kosttillskott som tillverkas speciellt för att bibehålla hudens normala elasticitet och fuktighet. Dr Lilja Kjalarsdóttir är forskare och uppfinnaren av detta helt nya hudpreparat. Dr Lilja, utexaminerades i biomedicinsk vetenskap vid University of Texas år 2011 och har arbetar för KeyNatura som huvudansvarig för forskning och utveckling.

AstaSkin riktar sig till kvinnor och män över 30 år. Men enligt Dr Lilja kan även personer yngre än 20 år dra nytta av kosttillskottet, eftersom det kan bidra till att fördröja åldersförändringar i huden. "Ju äldre du är desto snabbare kommer du att se resultat och ju mer uppenbart kommer det att vara. Även yngre personer kan använda kosttillskottet, men de ser ingen omedelbar förändring, på grund av att huden fortfarande är ung. Men de kommer att se långsiktiga resultat och deras hud kommer att åldras mycket långsammare! " Dr Lilja nämner också att försökspersoner som testat denna produkt har sett förbättringar i huden inom så lite som två veckor. Rynkorna var mindre uppenbara och huden kändes mer smidigare och mjukare.

Innehållet i AstaSkin är anpassat till hudens behov. Dess innehåll är Astaxanthin 6 mg, ceramid 30mg, fiskkollagen 250 mg samt vitaminer och mineraler som främjar frisk hud. Vitamin A, riboflavin(B2), niacin(B3), biotin(B7) (100 % av DRI) bidrar till att bibehålla normal hud. C (100 % DRI) främjar normal kollagenbildning i huden.

Asta Skin

 • För fastare och spänstigare hud
 • Mer lyster och friskare hudton
 • Skyddar huden mot solskador och UV-strålar

Omega

Ett flytande kosttillskott för dig som vill skydda hjärta och kärl mot ett för tidigt åldrande. På Island är man van att ta vara på havets naturresurser. Nu kan du ladda kroppen med Omega-3 fettsyror direkt från källan. Asta Omega innehåller Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA i kombination med 4 mg Astaxanthin. Dessa substanser anses minska inflammation i kroppens vävnader och bidra till förbättrad funktion av hjärta, hjärna och ögon. Astaxanthin är en av de mest kraftfulla antioxidanterna i naturen och har flera positiva effekter på kroppen. Hud, muskler, ledband, ögon och kardiovaskulära system är alla mottagliga för Astaxanthin, vilket gör den till en mycket aktiv antioxidant.

Asta Omega

 • Hälsosamt för hjärt- och kärlsystem
 • Positiva egenskaper på blodvärden.
 • Ett bra val för hjärta och syn.