Om oss

Vilka är Human Power?

Vi är ett företag som grundades 2006 med inriktning på personlig utveckling och hälsa. Med god hälsa förebyggs utbrändhet, stress, oro och trötthet. Vi vet av erfarenhet att genom ökad medvetenhet om sig själv, kan vi påverka vår hälsa.

Human Power har knutit avtal med SagaNatura. Vi kommer att arbeta med att marknadsföra varumärket KeyNatura på den svenska marknaden. KeyNaturas produkter finns tillgängliga på Human Powers hemsida och hos utvalda distributörer. SagaNaturas COO, Dr. Lilja Kjalarsdóttir säger: "Vi ser fram emot samarbetet och vi är glada att få ett så passionerat företag att representera vårt varumärke på den svenska marknaden". SagaNatura är ett ledande islandskt företag inom naturprodukter och har framgångshistorier både på hemmamarknaden och utomlands. SagaNaturas produkter finns i Island, Sverige, Kanada, USA, Storbritannien, Lettland, Frankrike, Kina och Nya Zeeland.

Vårt team


VILL DU SÄLJA MARKNADENS STARKASTE ANTIOXIDANT?

Driver du en träningsanläggning, hälsokostbutik eller dagligvarubutik och vill satsa större på träning och hälsa? KeyNatura är ett uppskattat varumärken av personer som tränar och ställer krav på såväl träning, prestation och återhämtning. Ansök om att bli återförsäljare redan idag. Berätta kort om din verksamhet så återkommer vi och berättar mer om hur vi kan samarbeta.


Lite bilder !

Nöjda kunder!

 • Hej mitt namn är Ola Öhrling. Jag är en man på 50år som arbetar med lärande, kommunikation och ledarskap. Jag har en ganska lång och gedigen kunskap om detta med kosttillskott och jag är helt övertygad om att vi idag "tyvärr" behöver dem. Av en mängd olika orsaker kan inte dagens kost och jordar i lika hög utsträckning som förr ge oss människor vad vi behöver. Jag har under en tid nu tagit Human Powers & Key Naturas produkt Cardio därför att jag i denna och på lång sikt har en enormt god bas att stå på. Detta har fått till följd att jag kunnat ta bort ett flertal andra kosttillskott vilka jag tidigare intagit. Så mitt råd till dig är att kolla in Human Power och Cardio. ".

  Ola Öhrling 51 år
  Öland
 • "Jag deltog i 24H Ultra Maraton i Tampere i Januari och fick en fin 4 placering. Tack vare ASTA Energy återhämtade jag mig fantastiskt bra, det är stor skillnad sedan jag börjat använda ASTA Enegy. Tack till Anette på Human Power".

  Fotograf Sussi
  Stockholm
 • Görvel säger "Jag blev rekommenderad att prova Asta Cardio för att jag kände mig trött och hade ingen ork. Nu, redan efter 2 månader känner jag att min trötthet minskat betydligt och jag orkar gå mina dagliga promenader som vanligt. Fantastiskt skönt. ".

  Görvel Hedberg 89 år
  Enköping
 • När jag upptäckte att mina fula solfläckar försvunnit efter att jag ätit Asta Skin i ca 3 månader. Asta Skin har inte bara skyddat min hud mot skadliga UV-strålar utan även tagit bort mina fula solfläckar. Kan med varmt hjärta rekommendera Asta Skin från Human Power.

  Mia Bergqvist 61 år
  Skövde

Samarbetspartners