Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Astaxanthin ger snabbare återhämtning vid träning

Det bästa med träning är ju den som blir av som du vet – så har du svårt att få till ett längre pass kan du mikroträna. Att ta superkorta men effektiva träningspauser under dagen ger dig många hälsofördelar.

Hur gör du för att ge din kropp bästa möjliga livskvalitet trots tidsbrist eller motivation?

Vi på Human Power vill hjälpa dig med lite enkla tips på hur du medvetet lägger in ”smygmotion” i ditt dagliga liv.

Flera studier visar att även små, korta träningspauser kan ha bra effekt på hälsa och motion

20 minuters promenad eller en serie knäböj varje halvtimme kan ge stabilare nivåer på blodsockret, och sänker därmed risken för tex fetma, hjärt-kärlsjukdomar och diabetes typ 2.

Tjej som är ute och joggar

Det finns även en studie där man konstaterat att om man går i trappa fem minuter så kan det ge samma effekt på hjärthälsan som att gå till gymmet eller jogga. Tänk att en minuts trappträning kan förbättra konditionen

Det viktiga är inte att träna superhårt och länge, utan att träna regelbundet. Gärna dagligen om man tränar några minuter bara. Det är det vi på Human Power kallar för smygträning. Att inte sitta still för länge åt gången utan försöka röra på sig minst varje halvtimme.

Vi på Human Power jobbar ju med kosttillskottet Astaxanthin så varför pratar vi om motion? Astaxanthinet påverkar kroppen på ett mycket framgångsrikt sätt genom sin fantastiska förmåga att från cellnivå bygga upp kroppens naturliga kraft. Kombinationen med Astaxanthin och träning ger en naturlig smärtlindring vid artros och gör dina leder mindre stela genom att oxidationen minskas.

Återta ditt aktiva liv med naturens egna kraft astaxanthin tillsammans med dina dagliga rutiner

Morgon: Kliv upp ur sängen och sträck kroppen, för sedan 20 knäböj innan frukost. Till frukost tar du 2 kapslar astaxanthin.                                         

Under dagen: Ställ klockan på varje halvtimme och rör på ett par minuter varje gång klockan ringer. Gå snabbt, gå i trappor, gör utfallssteg, knäböj eller krysshopp. Gör det som faller dig in, det viktigaste är att det känns skönt och är roligt.                                                            

Kvällen: Fortsätt att röra på dig minst en gång i timmen till det är dags att lägga sig. Kom ihåg – det är inte vad du gör som är viktigast utan att du gör något. Och att du inte blir stillasittande för lång tid åt gången. Vill du så träna 10 minuter av valfria övningar i början av kvällen                                                                                                                                      Två kapslar astaxanthin per dag är tillräckligt för att stärka din kropp   

För dig som tränar hårt och bygga muskler är givetvis astaxanthin ett naturligt val för snabbare återhämtning och större muskelmassa

Astaxanthin - Isländsk superkraft i en liten burk

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända