Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Astaxanthin ger solskydd inifrån

Vår Asta Skin innehåller Astaxanthinet som ger ett solskydd inifrån. 

Bästa näringskombinationen för att skydda sommarhuden är Astaxanthin, D-vitamin,

E-vitamin, C-vitamin och Omega-3 det ger din kropp ett bättre och effektivare solskydd. Ett solskydd som kommer inifrån hjälper till stor del kroppen att skydda sig mot solens strålar så att vi inte bränner oss. Asta Skin har även en förmåga att återfukta huden. 

Huden är vårt största organ, mår inte huden bra så mår inte vi bra.

Vi som bor här uppe i Norden behöver sol för att må bra, men vi måste vara försiktiga så vi inte bränner oss. Därför är det bra att äta sig till sitt solskydd

 Våra kosttillskott hjälper dig att skydda huden inifrån samt ger dig en finare hudton.

Den röda algen Astaxanthin från renaste Island innehåller en antioxidant i en klass för sig. Den finurliga antioxidanten är både vatten- och fettlöslig. Astaxanthin bygger upp kroppens immunförsvar ända ner till cellmembranet som gör kroppen motståndskraftig. 

D-vitamin är också a och o för att huden ska må bra. Om man har svårt att bli brun så kan man ha för låga nivåer av D-vitamin.

Har vi för låga D-vitamin värden så blir vi känsligare och har lättare att bränna oss. Det är bra att ta tillskott av D-vitamin och Astaxanthin för de hjälper varandra.

Astaxanthinet som kommer från den röda algen Haematoccocus pluvalis är en karoten, dvs en grön alg som blir röd när solen skiner på den. Den röda färgen är som ett skydd för den gröna algen. Det är först när den blir röd som den bildar mikroalgen Astaxanthin

Ämnen som stärker huden

Det finns flera ämnen som stärker huden genom att bygga upp och skydda dess celler, Astaxanthin skyddar cellerna mor nedbrytning och inflammation. Astaxanthinet skyddar huden vid för kraftig exponering för solens UV-strålar. Ett tillräckligt intag av Astaxanthin blir huden därmed inte bränd lika lätt i solen.

Förutom Astaxanthin är E-vitamin och C-vitamin som kan hjälpa till att skydda huden. Omega-3 är bra då det hämmar inflammationer. 

Man kan äta näringstillskott för att bygga upp det ”inre” solskyddet med rätt näringsämnen inför sommaren, men vill man så går det även att äta våra kosttillskott året om. 

På Human Power har vi näringstillskotten som låter dig njuta av sol och bad i sommar.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända