Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Hälsa och Livsstil

Hej!

Meningen med vår blogg är att vi vill lyfta upp livserfarenhet och ny forskning kring hälsa, skönhet, träning och livsstil. Vår förhoppning är att vi ska kunna inspirera er och att vara med och skapa bloggen med oss.

Vi på Human Power vill presentera oss genom att berätta lite mer om oss själva.

Anette heter jag och har ett brinnande intresse av hälsa och livsstil. Jag använder mycket av min livserfarenhet i mitt arbete som samtalspedagog och tillsammans med Elisabeth marknadsför vi kosttillskott i vår webbshop som vi startade för drygt 2 år sedan.  

Mitt namn är Elisabeth och jag är också samtalspedagog. Mitt engagemang i livsstil och hälsa grundar sig i intresset för djur och natur. Att få bo nära naturen på en gård med lite djur ger så mycket.

Den mat som odlas innehåller inte tillräckligt med näring och vitaminer och där kommer kosttillskotten in. Vi letade länge och fann till slut det vi sökte på Island. Kosttillskotten är hållbart producerade med fokus på bra råvaror.

Vi tror på kraften som finns inom varje individ och naturens förmåga att läka. Är kropp och själ i balans mår människan bra.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända