Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Human Power ger dig kosttillskott för ett aktivt liv

Human Power ger dig kosttillskott för ett aktivt liv.  

Svaret kan du läsa om här nedan.

Mycket stillasittande eller ålder som börjar krypa sig uppåt är vanliga orsaker till en stelare och ömmande kropp. Rätt kombination av vitaminer, antioxidanter och fettsyror har positiv effekt på flera viktiga funktioner i kroppen – exempelvis muskler, leder, hjärta och immunsystem.

Vad gör dessa mirakelkapslar?

Astaxanthin har genom åren hjälpt tusental människor till ett mer aktivt liv. Human Powers produkter innehåller väldokumenterade ingredienser som är bra för flera viktiga funktioner i kroppen. För många har Human Powers Astaxanthin blivit det självklara valet för muskler och leder.

Island ger oss kosttillskotten direkt från källan

Resultat av flera års forskning och utveckling har lett fram till tillförlitliga, högkvalitativa och effektiva produkter som har många nöjda användare.

Stel i lederna och ömmande muskler kan sätta käppar i hjulet för även mindre sysslor, och trots att många ser till att röra på sig och försöker äta rätt kan kroppen behöva något mer. Det är ofta de små sakerna i vardagen som gör störst skillnad för livskvalitén. Vi vill att alla ska kunna röra på sig utan att känna av kroppens skavanker, oavsett om det är att arbeta i trädgården, en motionsrunda eller fixa med hemmet man vill sysselsätta sig med. Då har Human Power alternativet som kan vara komplementet för just dig.

Vem passar Human Powers Astaxanthin för?

Alla har vi olika förutsättningar och olika ambitionsnivå, men Human Power har alternativen som passar de flesta i alla åldrar. Vår vision är att bidra till en bättre vardag för människor som vill fortsätta sina aktiva liv idag och i framtiden. Många användare av våra Astaxanthinprodukter menar att de lever mer aktivt liv efter att de startat med Human Powers kosttillskott. Oavsett om du känner av besvär med exempelvis muskler idag eller vill undvika det i framtiden, så har vi en produkt som du kan känna dig trygg med att äta – och den fungerar för många.

Förebygg onödiga besvär

Med tiden slits både muskler och leder och de måste underhållas med både aktivitet och rätt näring. Styrketräning är ett skonsamt sätt att bygga upp muskelmassa på och genom att ta två kapslar Astaxanthin om dagen får du i dig ämnen som är bra för muskler och leder.

Human Powers har ett kosttillskott för just dig: 

  • Isländsk Astaxanthin rekommenderas varmt av många användare:Många aktiva kunder uppgav att de upplevde en effekt på muskler och leder efter att de började med Isländsk Astaxanthin och menar att det hjälper dem att vara mer aktiva.
  • Asta Skin har resulterat i att hela 9 av 10 användare upplevde att deras hud blev slätare, ungdomligare, ett fantastiskt solskydd som fördjupade och förlängde sommarens solbränna, håret blev glansigare, tjockare. Ett anti-age kosttillskott för hud, hår och naglar.
  • Asta Eye baserad på AREDS2 studien Ett kosttillskott framtaget för att skyddar och förebygger din ögon hälsan. Förebygger åldersrelaterade ögonförsämring, irriterade och överansträngda ögon.
  • Asta Energy koffein en produkt med många effektområden:  Ingredienser med effekt på flera viktiga funktioner i kroppen. Innehåller noga utvalda ämnen för leder, muskler, hjärta, blodcirkulation, immunsystem, minskad trötthet och utmattning. Ett kosttillskott för dig som tränar hårt och bygger muskler.
  • Säker och väldokumenterad:Du kan känna dig trygg med Human Powers kosttillskott som innehåller ingredienser av högsta kvalitet och ämnen med EU-godkända hälsopåståenden som är grundligt undersökta och väldokumenterade. 
  • humanpower.se hittar du fler produkter med samma höga kvalitet och syfte

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända