Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Nyhet i vår butik - Kollagen och Asta Skin - en oslagbar kombination

Nyheter i vår butik

Asta Skin och Kollagen är en oslagbart kombination

Kollagen är ett kroppseget ämne som är bra för hud, hår, naglar, brosk, ligament, muskler, bindväv och tarmar.

Kollagen är en viktig byggsten i kroppen, det ger nämligen stadga, elasticitet och struktur i kroppsvävnader och skelett. Så mycket som 70 % av din hud och en tredjedel av allt protein i din kropp består av kollagen!

Kollagen och Astaxanthin är båda bra för huden

Detta viktiga fiberprotein hjälper till att hålla huden fast, elastisk och återfuktad samt ger mindre rynkdjup. Det är kollagenet, tillsammans med sin bästis elastin, som gör att vår hud ser ungdomlig och slät ut och att huden kan läka när den skadas.

När vi åldras och utsätts för yttre påfrestningar som solljus, föroreningar och cigarettrök, minskar hudens kollagenproduktion. Vilket gör att huden tappar sin spänst och strukturen blir ojämn.

Hos vissa personer bryts kollagenet ner snabbare och dessa kan få rynkor och oelastisk hud i förtid. Till en början märks minskningen av kollagen främst på solexponerade områden, som ansikte, dekolletage, och överarmar. Vid 30-årsåldern brukar de första rynkorna dyka upp hos kvinnor. Män har en lite tjockare hud, vilket gör att deras rynkor ofta kommer senare och i en jämnare takt.

Asta Skin och kollagen är tillsammans ett oslagbart par

Asta Skin innehåller Astaxanthin, ceramid, kollagen samt speciellt utvalda vitaminer (vitamin A, B2, B3, B12, B7, C och D3 som anses ha en god effekt på huden.

Nyckeln till vårt rena och naturliga Astaxanthin är mikroalgen Haematococcus pluviallis.

Algen Astaxanthin är väl dokumenterat och har visat sig ha många hälsosamma egenskaper genom att skydda alla celler i kroppen - det förbättrar huden, musklernas uthållighet och återbildning, fertiliteten, ögonhälsan, hjärt- och kärlhälsan, motverkar magproblem och stärker immunförsvaret.

Astaxanthin har den fantastiska egenskapen att den skyddar vår hud mot de skadliga UV-strålarna när vi vistas i solen.  Den inte bara skyddar vår hud mot solens starka strålar den ger också en fördjupad solbränna som varar längre.

 

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända