Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Kosttillskott Astaxanthin

Maxa energin och stärk immunsystemet med astaxanthin

Med några enkla knep kan du maxa energin och ge ditt immunsystem de bästa förutsättningarna för en frisk och aktiv höst och vinter med astaxanthin.

Du behöver inte springa milen, slå personligt rekord i bänkpress eller ha träningspass inbokade varje dag efter jobbet. En skogspromenad eller ett yogapass räcker fint för att du ska få uppleva alla de positiva effekter som fysisk aktivitet ger.

Känner du dig begränsad av låga energinivåer? Då kan det vara idé att se över ditt livsmönster när det gäller kost, motion, sömn och näringstillskott.

Flera kosttillskott med olika färger som ligger i skedar av trä

Energistöd behövs för att möta livets krav

Energi behövs för allt vi gör. Att bibehålla energinivåerna är en komplex process. Detta är mycket viktigare än någonsin, så KeyNatura har därför utvecklat en serie energistödjande produkter som alla innehåller astaxanthin. Dessa är avancerade och effektiva med synergiska kombinationer av naturligt framställda, banbrytande ingredienser.

Astaxanthinet i våra produkter är framtagna ur ett djupt miljöengagemang och hållbarhetstänk, som gör att vi med stolthet kan påstå att vi är ett med naturen.

Forskningen visar på att för vår hälsa bör vi vistas ute i naturen minst tre gånger i veckan i dagsljus och minst 20 minuter per gång. Redan efter 20 min minskade stressnivåerna märkbart hos en grupp deltagare ur en forskningsgrupp från Michigans universitet.

Det algbaserade ämnet astaxanthin samt antioxidanterna vitamin C och E skyddar kroppens celler och oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till immunsystemets normala funktion och till att reducera trötthet och utmattning.

Vi har fått många fina referenser av nöjda kunder när det gäller vårt astaxanthin

Lillemor som haft stora problem med håravfall berättade att hennes frisör märkte skillnaden på hårets kvalitet och täthet. Asta Skin

Maria berättade om hennes problem med gula fläcken i höger öga (skugga som låg i kanten på ögat som bildade en skugga) hade förbättrats så mycket så att hon nu kunde läsa noter igen när hon spelade piano. Asta Eye

Margita upplevde att hennes hud hade blivit mjukare och ungdomligare men även att hennes ledvärk i handlederna hade förbättrats märkbart. Asta Skin

Anna upplever att rynkdjupet har förändrats och att hennes hud är inte lika torr i ansiktet längre. Asta Skin

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända