Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Kosttillskottet Astaxanthin

Kosttillskott

Asta Skin Astaxanthin för dig som lever ett aktivt utomhusliv. 

Bästa näringskombinationen för att skydda huden är Astaxanthin, D-vitamin,

E-vitamin, C-vitamin och Omega-3. Det ger dig som vistas mycket utomhus ett bättre och effektivare skydd mot solens starka UV-strålar. Ett solskydd som kommer inifrån hjälper till stor del kroppen att skydda sig mot solens strålar så att vi inte bränner oss. Asta Skin har även en den förmågan att återfukta huden.

 Huden är vårt största organ, mår inte huden bra så mår inte vi bra.

Vi som bor här uppe i Norden behöver sol för att må bra, men vi måste vara försiktiga så vi inte bränner oss. Därför är det bra att äta sig till sitt solskydd

Våra kosttillskott hjälper dig att skydda huden inifrån samt ger dig en finare hudton. 

Den röda algen Astaxanthin från renaste Island innehåller en antioxidant i en klass för sig. Den finurliga antioxidanten är både vatten- och fettlöslig. Astaxanthinet bygger upp kroppens immunförsvar ända ner till cellmembranet som gör kroppen motståndskraftig. 

D-vitamin är också a och o för att huden ska må bra. Om man har svårt att bli brun så kan man ha för låga nivåer av D-vitamin.

Har vi för låga D-vitamin värden så blir vi känsligare och har lättare att bränna oss. Det är bra att ta tillskott av D-vitamin och Astaxanthin för de hjälper varandra.

Astaxanthinet som kommer från den röda algen Haematoccocus pluvalis är en karoten, dvs en grön alg som blir röd när solen skiner på den. Den röda färgen är som ett skydd för den gröna algen. Det är först när den blir röd som den bildar mikroalgen Astaxanthin. 

Ämnen som stärker huden

Det finns flera ämnen stärker huden genom att bygga upp och skydda dess celler, Astaxanthin skyddar cellerna mot nedbrytning och inflammation. Astaxanthinet skyddar huden vid kraftig exponering för solens UV-strålar. Ett tillräckligt intag av Astaxanthin gör att huden därmed inte blir bränd lika lätt i solen.

Förutom Astaxanthin är det E-vitamin och C-vitamin som kan hjälpa till att skydda huden. Omega-3 är bra då det hämmar inflammationer.

Man kan äta näringstillskott för att bygga upp det ”inre” solskyddet med rätt näringsämnen inför sommaren, men vill man så går det även att äta våra kosttillskott året om. 

På Human Power har vi näringstillskotten som gör det lättare för dig som lever ett aktivt liv.

Idag har vi kunder som äter våra näringstillskott bara för att de mår så bra av det. Vi har även aktiva sportutövare som cyklister, löpare och andra som ägnar sig åt utomhussporter som äter av våra produkter och som ger oss mycket goda referenser.  

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända