Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Livsstilsförändring - en hälsa för framgång

12WOW med HUMAN POWER

För dig som vill ha ett hälsosamt liv där hälsa och hållbar livsstil står i fokus

Får vi lov att vara med dig på din förändringsresa till ditt nya friskare liv? Behöver du vägledning att komma igång till att må bra i vardagen? Vill du ha stöd med att komma igång?

Läs mer nedan och ta gärna kontakt med oss för mer information och dina specifika frågor.

Ett gott liv innefattar goda vanor. De goda vanorna täcker in de viktigaste och mest angelägna aspekterna av livet; hur vi vill vara som människor och hur vi vill leva vårt liv på allra bästa sätt, utifrån våra egna förutsättningar. Vi ser till helheten hos varje individ och vi kommer bland annt att gå igenom hur viktigt det är med sömn, kost, motion och mental hälsa. Vi stöttar dig till att ta fram kraften hos dig för att skapa livsglädje som ger en livsstil som skapar framgång för både jobb och fritid.

Vad är 12WOW? (12weeksofwell) Det är ett program som löper över 12 månader och som optimerar dina resurser och förmågor så att du kan nå din fulla potential. Det är en livsstil för jobb och fritid som skapar framgång, som ger känslan av att du inte bara lever utan även är levande. Vi tar fram kraften hos varje individ för att skapa framgång och livsglädje.

Vad gör 12WOW? Formar både din kropp och knopp och gör att du kommer att fungera och må bra i det du gör. Den tar fram kraften så att du kommer åt dina resurser och når din fulla potential av välbefinnande och prestation.

 

 

Fokusområden

  1. Rätt emotionellt och mentalt tillstånd
  2. Tydlighet och samsyn i riktning, mål och värderingar
  3. Bygga relationer med trygghet och förtroende
  4. Träna på kompetenser och förmågor för att kunna fatta beslut och göra rätt sak på rätt sätt.

Hur går det till? Vi startar med en individuell dagbok/karta. Under de första 12 veckorna lägger vi grunden för din unika resa. Vecka 13-52 är vi med och handleder dig på din förändringsresa till ett lättare och friskare liv.

Vi som kommer att följa dig på din livsresa är Magnus Tångring och Anette Brink

Anette svarar gärna på dina frågor

Anette Brink, 0708 705 192 anettebrink@humanpower.se

 

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända