Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

12WOW med HUMAN POWER

För dig som vill ha ett hälsosamt liv där hälsa och hållbar livsstil står i fokus. 

Behöver du hjälp och vägledning till att må bra i vardagen?
Vill du ha stöd med att komma igång?
Låt oss vara med på din förändringsresa.

Allt som har med livsstil att göra är ju väldigt komplext och ingen människa är den andra lik. Det finns en hel del rent allmänna tips som kan appliceras på de flesta människor.

Först och främst handlar det om att vara medveten om just din livsstil.

 

Ett gott liv innefattar goda vanor. Här avspeglas dina värderingar och dina prioriteringar. De goda vanorna täcker in de viktigaste och mest angelägna aspekterna av livet; hur vi vill vara som människor och hur vi vill leva vårt liv på allra bästa sätt, utifrån våra egna förutsättningar. Du kommer att få ta del av principer och synsätt till hållbart och meningsfullt liv.

 

Människan är av naturen lat, det är en överlevnadsinstinkt vi har för att spara energi till en situation då den behövs. Idag lever vi i ett samhälle som på många sätt främjar den här latheten och vår utmaning är då att skapa förutsättningarna för ett bättre liv. En del har lyckats överlista den här instinkten, andra behöver ständigt kämpa för att hitta vägar till att må bra.

 

Ofta handlar en del av förändringen om att inse att den enda som kan bestämma över våra egna liv är vi själva. Det kan vara en tuff insikt när vi snurrar på i ett ekorrhjul, men med medvetenheten om att vi gör val precis hela tiden i våra liv så går det också att hämta kraft till förändring.

 

Ställ följande frågor till dig själv, känn efter och svara sedan på dem.

 

 1. Hur sover du?
 2. Vad äter du?
 3. När äter du?
 4. Motionerar du?
 5. Är du stressad?
 6. Känner du dig glad?
 7. Hur ser dina relationer ut?
 8. Känner du dig lätt?
 9. Vaknar du med energi?
 10. Kan du kontrollera dina handlingar?
 11. Är du flexibel?
 12. Kommer du ihåg saker?

Med kunskaper och insikter förtydligar vi riktning och mål. Sedan tränar vi på kompetenser och förmågor som gör att du/ni gör rätt sak på rätt sätt oftare. Metoden bygger på förändrings- och utvecklingsledning med inspiration från beteendeekonomi, funktionell medicin och neurovetenskap – beslut och beteende på hjärnans villkor.

 

Beteendedesign handlar om att påverka människor till att förändra sina beteenden. Det är ett tvärvetenskapligt arbetssätt som är väldigt människocentrerat.

 

Fokus på fyra områden.

 

Rätt emotionellt och mentalt tillstånd.

Tydlighet och samsyn i riktning, mål och värderingar.

Bygga relationer med trygghet och förtroende.

Träna på kompetenser och förmågor för att kunna fatta beslut och göra rätt sak på rätt sätt.

 

Att steg för steg skapa och anpassa vanor utifrån detta. Målet är att få balans och ge dig och din kropp goda förutsättningar för att bli en ”bättre version av dig själv” Målet är att föröka förstå hur kroppen agerar och reagerar med syfte att kunna kontrollera och styra sin hälsa, fysik och prestation.

Vad är 12WOW?

12WOW optimerar dina resurser och förmågor så att du kan nå din fulla potential både på fritiden och på jobbet. När du väl tagit steget finns ingen återvändo. Det är en livsstil för jobb och fritid som skapar framgång, som ger dig känslan av att du inte bara lever utan även är levande. Vi tar fram kraften hos människor och företag för att skapa framgång.

 

Vad gör 12WOW?

12WOW formar både din kropp och knopp och gör att du kommer att fungera och må bra i det du gör. Den tar fram kraften så att du kommer åt dina resurser och når din fulla potential av välbefinnande och prestation.

 

Hur går det till?

Med kunskap och insikter förtydligar vi riktning och mål. Sedan tränar vi kompetenser och förmågor som gör att du/ni gör rätt sak på rätt sätt oftare – beslut och beteende på hjärnans villkor.