Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Betalningsvillkor

Köpevillkor & Prenumeration


Human Power Sweden AB Org.nr 559256-7464

PRISER
Våra priser inkluderar moms. Kosttillskott/livsmedel 12%.

PRENUMERATION / ABONNEMANG
När du beställer ett abonnemang från Human Power på våra kosttillskott, får du första försändelsen till 30% rabatt. Därefter har du alltid 15% rabatt på  din prenumeration. Vi sänder dig ett mail när det är dags att beställa nästa månads leverans. Abonnemanget är givetvis utan bindnings- eller uppsägningstid. 


Vi erbjuder fri frakt. Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering. Vi förbehåller oss rätten att justera våra priser i efterhand för kvalificerade kostnadsökningar som beror på force majeure-betonande förhållande som krig, strejk eller myndighetsåtgärder som vi inte kunnat förutse.

BESTÄLLNING & BETALNING
I kassan kan du välja mellan betalsätten Swish, faktura och kortbetalning.
För att handla måste du vara myndig eller ha målsmans tillstånd.

ÖPPET KÖP, RETURER OCH ÅNGERRÄTT
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljnings-lagen. Du kan alltid ångra ditt köp genom att kontakta oss och lämna tillbaka din vara. Du har alltid 14 dagars pengarna tillbaka garanti som kund hos
Human Power Sweden AB. Vi skickar tillbaka din betalning direkt till ditt bankkonto. Återbetalningar sker till produktens hela värde. En förutsättning är dock att varan är oanvänd och oskadad för att returrätten ska kunna nyttjas. Om varan inte är i oförändrat skick kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning. Vi är inte skyldiga att återbetala för produkter som är öppnade eller livsmedel.

Ångra köp
Du kan alltid ångra ditt köp genom att kontakta oss och lämna tillbaka din vara.
Se till att ha ordernummer tillgängligt. Human Power Sweden AB skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. Vi rekommenderar att returen sker via Post Nord. Kunden står för returkostnad och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda. Returer får inte skickas som postförskott eller frisvar.

Observera att livsmedel är undantagna ångerrätten och kan ej returneras. Läs mer om våra villkor för öppet köp, returer och ångerrätt här.

RABATTKODER / PRESENTKORT
Det går inte att kombinera flera rabattkoder/presentkort i samma beställning. Rabattkoder går inte att kombinera med paket eller redan rabatterade produkter. Alla produkter med nedsatt pris har redan maximal rabatt. Detta fungerar endast om du har en värdecheck.
En rabattkod kan inte läggas till efter att en order har genomförts.

Falska orders och bedrägeriförsök polisanmäls. Alla våra beställningar IP-loggas.

ORDERBEKRÄFTELSE
När vi mottagit din beställning skickar vi ut en orderbekräftelse via e-post. Denna innehåller fullständig information om din beställning. Om du upptäcker något fel, vill avbryta eller vill ändra din beställning, vänligen kontakta oss omedelbart med ditt ordernummer.

LEVERANS
Vi levererar inom 1-3 dagar.

Kan jag spåra mitt paket? Ja med spårningsnumret kan följa ditt paket.
Om jag beställer nu, när skickas mitt paket? Samma dag eller dagen efter.
Vilka länder skickar ni till? Bara inom Sverige
Varifrån skickar ni era paket? Vi har lager i Stockholm och i Falköping.

Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om vi inte kan leverera, eller ifall du har gjort flera beställningar kan vi slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella prisfel som kan uppstå. Om ett ev felaktigt lagersaldo skulle uppstå och vi inte kan leverera din fullständiga beställning kommer vi att leverera de varor som finns i lager och kreditera ditt bankkort. Vi förbehåller oss rätten att neka leverans av samtliga produkter på grund av prisförändringar samt lagersituation. Alla leveranstider som uppges bör anses som preliminära.

EJ UTLÖSTA PAKET/LIGGTID
För miljöns skull debiteras ej utlösta paket med 299 kr. Din försändelse ligger normalt kvar hos posten i minst 14 dagar. Om du inte hämtat ut ditt paket inom 14 dagar återsända paketet till oss. Detta gäller även för beställningar där du har skrivit fel adress. Var noggrann med din beställning, ange rätt leveransadress och att glöm inte göra adressändring vid flytt. 

REKLAMATIONER
Om paketet är skadat vid leverans ska du reklamera det direkt hos ditt utlämningsställe inom 24 timmar.

Reklamation för skadat paket kan göras direkt hos Post Nord eller hos DHL

Om något är fel med din produkt ber vi dig att kontakta oss omedelbart så att vi kan lösa problemet. Var så specifik som möjligt. Glöm ej att ange ditt ordernummer.

TILLÄMPLIG LAG OCH TVIST
Tvister ska i första hand lösas i samförstånd efter diskussion med Human Power Sweden AB kundtjänst. Om tvist ej kan lösas i samförstånd med Human Power Sweden AB kundtjänst, kan du som kund vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, (ARN), mer information finns på http://www.arn.se.
Du kan även lämna klagomål direkt via EU-kommissionens plattform för medling i tvister som du hittar på http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Lämnar du in klagomål via denna plattform så vidarebefordrats ditt ärende automatiskt till rätt tvistlösningsorgan som sedan tar kontakt med oss och försöker lösa tvisten utanför domstol. Vid eventuell tvist följer Human Power Sweden AB beslut från ARN eller European Commisson Online Dispute Resolution (EU ODR). Tvist rörande tolkning eller tillämpningen av våra villkor ska tolkas i enlighet med svensk lag och avgörs i sista hand av allmän svensk domstol.

PERSONUPPGIFTER
Human Power Sweden AB samlar in nödvändig information för att fullfölja vårt avtal med dig och ge dig bästa service, t ex för att skicka paket, fakturera och vid betalning. Vi behöver namn, adress, e-mail, telefonnummer, IP-adress, vilka produkter du vill köpa etc.

Vi är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som alla våra kunder lämnar till oss i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204) (PUL) och GDPR. Vi lämnar inte uppgifterna till obehörig part eller säljer dem vidare till extern part. Du kan när som helst kontakta oss för att begära rättning eller borttagning av dina uppgifter, annars sparas uppgifterna tills vidare så länge det finns rättslig grund, ett dokumenterat syfte för behandlingen eller en pågående användarrelation. Normalt sparar vi dina kunduppgifter i maximalt fem år från din senaste kundkontakt. Dock sparar vi uppgifter som behövs enligt bokföringslagen, i upp till åtta år. Det sker kontinuerligt rutiner för att säkerställer att vi inte lagrar onödiga personuppgifter och vi minimerar lagringstiden i så stor utsträckning som möjligt. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Vid all hantering av personuppgifter iakttas hög säkerhet och sekretess. Vi använder oss av industristandarder för att lagra, behandla och kommunicera känslig information på ett säkert sätt t.ex. SSL/TLS. Vi kan även komma att dela information med potentiella köpare om vi skulle sälja hela eller delar av verksamheten eller vid en sammanslagning.

När du kontaktar Human Power Sweden AB kundservice genom telefon, e-post, mässor eller chatt sparar vi eventuellt in de personuppgifter som du lämnar till oss. Det sker för att kunna besvara dina frågor som du har och för att hjälpa dig med ditt ärende. Det kan till exempel vara uppgifter gällande din beställning, ditt namn, e-postadress eller ordernummer. Om din fråga rör en reklamation kommer vi att behandla dina uppgifter för att kunna uppfylla våra skyldigheter enligt gällande konsumentlagstiftning. Detta gör vi med bakgrund av den lagliga grund som baseras på vårt köpeavtal med dig.

DINA UPPGIFTER
Informationen du lämnar om dig själv använder vi och våra samarbetspartners för betalning, leverans och i syfte att upprätthålla en god kundrelation via sociala medier, kataloger, DM, SMS, e-post och för andra marknadsföringsändamål. Du kan när som helst kontakta oss för att begära rättning eller borttagning av dina uppgifter. Du kan när som helst kan återkalla ditt samtycke till mottagandet av nyhetsbrev, kampanjer och erbjudanden genom att kontakta kundservice eller använda den länk för avanmälan som finns i varje nyhetsbrev.

DINA PERSONUPPGIFTER
En gång per kvartal har du rätt att ta del av vilka dina personuppgifter som finns lagrade hos Human Power Sweden kostnadsfritt samt begära att få dessa raderade. För att få tillgång till den personinformation vi har, eller be om att få dina uppgifter raderade ska din ansökan vara skriftlig, innehålla ditt personnummer samt vara undertecknad av dig med foto på legitimation. Då skickar du din ansökan till Human Power Sweden AB, Banérgatan 25A , 115 22 Stockholm. Uppgifterna eller bekräftelse av radering skickas utan onödigt dröjsmål till din e-mail som ska finnas nedskriven i din ansökan. Ifall du vill avanmäla dig från nyhetsbrev via till exempel e-mail eller SMS Du kan alltid använda dig av den länk för avanmälan som finns i alla kampanjer, erbjudanden och nyhetsbrev vi skickar till dig.

Ibland kräver bokföringslagen att vi sparar en del data som inte kan raderas samt data som krävs för att Human Power Sweden AB ska kunna uppfylla sina åtaganden vid t.ex. reklamationer.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg. Skulle du anse att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kontaktar du oss. Du har även möjlighet att lämna in klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten som är den myndighet som utövar tillsyn av behandlingen av personuppgifter.

Human Power Sweden AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning som är nödvändig för att åtgärda störningar eller uppfylla nya legala och tekniska krav. Alla ändringar av denna integritetspolicy kommer att publiceras här.


OM COOKIES
Human Power Sweden AB använder cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information och är nödvändig för att kunna hålla koll på vad du har i din varukorg. Vi använder oss av så kallade sessionscookies för att kunna erbjuda webbshopstjänsten och din webbläsare måste acceptera cookies för att du ska kunna lägga till varor i kundvagnen. Om du motsätter dig lagringen av cookies kan du avaktivera funktionen genom att gå in under "inställning" i din webbläsare. Vi delar även analysdata via tredjepartscookie för marknadsföring och webbanalys för att förbättra våra tjänster via Facebook och Google. Vi registrerar ingen information om besökarens IP-adress, därför kan informationen om dig aldrig kopplas samman med din identitet. Du har rätt att kräva Facebook och Google på all information som de har på dig, samt rätt att begära rättning eller borttagning av dina uppgifter.