Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Hälsa och Livsstil

VÄLKOMMEN TILL ETT FRISKARE LIV
Förutsättning för hälsa är att kroppen orkar, att man har energi.
En hälsosam livsstil ska inte behöva stå i vägen för att leva fullt ut.
Det påstås att fysisk aktivitet är kopplat till lycka. Men blir människor lyckliga av att röra på sig? Eller rör människor på sig för att de är lyckliga?
Vi på Human Power tror att vi kan finna hälsa genom att ha en livsstil som vi själva är med och skapar(påverkar)?. Genom att medvetet skapa rutiner i vårt liv så ger vi oss själva inte bara hälsa utan även lycka.

Vad står vi inför?

Att ta emot verkligheten som den är. De händelser som lett till dagens situation går inte att ändra. Men det finns alltid vägar framåt. Och de blir bättre och tydligare om vi utgår från den faktiska situationen och inte från det vi önskar att det borde vara. Kopplat till denna realism om vad som är möjligt att påverka – och vad det är vi aktivt kan göra.

Vi på Human Power vill ge ett avslappnat förhållande till hälsoråd. Vi coachar er fram utifrån personlighet och den egna vardagens krav.
Vi ser till hela individen och de behov som behövs för att du i samklang med var du just nu befinner dig i livet får hjälp att hitta din livsstil för ett hälsosamt liv.

Vad är astaxanthin?

Astaxanthin är ett starkt rödaktigt pigment som tillhör en grupp naturligt förekommande kemikalier som kallas karotenoider. Karotenoid är namnet på växtpigment som ger frukt och grönsaker sina ljusröda, gula och orangea färg. Karotenoider finns i cellerna hos en mängd olika växter, alger och bakterier. Astaxanthin förekommer naturligt i vissa alger som kallas Haematococcus pluvialis och är pigmentet som ger räkor, krabbor, lax och även flamingos sin djuprosa eller röda färg. Djur kan inte producera Astaxanthin,de får i sig detta genom sin kost.
Som antioxidant, är Astaxanthin 6000 gånger kraftigare än C-vitamin och 500 gånger kraftigare än E-vitamin. Tack vare detta behöver vi en mindre dos per portion Astaxantin, jämfört med vitamin C och vitamin E. Astaxanthin kan jämföras med andra välkända superfoods.
Genom att använda helt ny teknik producerar KeyNatura Astaxanthin från gröna alger som växer till sig i undervattenshus. Algerna producerar Astaxanthin för att skydda sig mot solens skadliga UV-strålar och blir röda tack vare Astaxanthin. Forskarna på KeyNatura belyser algerna med starkt ljus för att främja produktionen av Astaxanthin i algerna. Detta extraheras sedan och används i samtliga KeyNaturas produkter.


Astaxanthin och människors hälsa
Vår hud, våra muskler, ledband, ögon och kardiovaskulära system är alla mottagliga för Astaxanthin. Detta tack vare sin funktion som högaktiv antioxidant. AstaSkin är den första produkt i sitt slag som blandar olika vitaminer, mineraler och tre superingredienser i en allt-i-ett-formel för huden. Ett kosttillskott som garanterat ger dig skönhet från insidan.