Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Leverans


Leverans

Leveranstid 1-3 dagar

Kan jag spåra mitt paket? Ja med spårningsnumret kan följa ditt paket.
Om jag beställer nu, när skickas mitt paket? Samma dag eller dagen efter.
Vilka länder skickar ni till?  Sverige
Varifrån skickar ni era paket? Vi har lager i Stockholm och i Falköping.

Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om vi inte kan leverera, eller ifall du har gjort flera beställningar kan vi slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella prisfel som kan uppstå. Om ett ev felaktigt lagersaldo skulle uppstå och vi inte kan leverera din fullständiga beställning kommer vi att leverera de varor som finns i lager och kreditera ditt bankkort. Vi förbehåller oss rätten att neka leverans av samtliga produkter på grund av prisförändringar samt lagersituation. Alla leveranstider som uppges bör anses som preliminära.

EJ UTLÖSTA PAKET
För miljöns skull debiteras ej utlösta paket med 299 kr. Din försändelse ligger normalt kvar hos posten i minst 14 dagar. Om du inte hämtat ut ditt paket inom 14 dagar återsända paketet till oss. Detta gäller även för beställningar där du har skrivit fel adress. Var noggrann med din beställning, ange rätt leveransadress och glöm inte göra adressändring vid flytt.

REKLAMATIONER
Om paketet är skadat vid leverans ska du reklamera det direkt hos ditt utlämningsställe inom 24 timmar.

Reklamation för skadat paket skall göras direkt hos Post Nord eller hos DHL

Om något är fel med din produkt ber vi dig att kontakta oss omedelbart så att vi kan lösa problemet. Var så specifik som möjligt. Glöm ej att ange ditt ordernummer.