Fri frakt - Snabba leveranser

Vi är Human Power


Redan 1997 startade jag, Anette, ett företag inom hälsa och livsstil. Innan jag startade företaget levde jag ett stressigt liv som resande försäljare och ensamstående mamma. En cancerdiagnos fick mig att inse vikten av att välja ett hälsosammare liv där jag själv är med och påverkar min egen framtid.

Jag utbildade mig då till Samtalspedagog, Stresskonsult och Friskvårdskonsulent.
Ur detta växte insikten att vi kommer väldigt långt med en frisk kropp som får träna och utmanas, bra mat och någon som lyssnar då och då. Jag träffade Elisabeth när hon gick en Samtalspedagog Utbildning för mig och vi insåg snabbt att vi hade mycket gemensamt! Vi båda brinner för det naturliga och att se människor utvecklas och finna nya livsinsikter.

Human Power startade 2006 inom kundservice, kommunikation och utbildningar för Samtalspedagoger. Vi fick 2018 möjligheten att bli agentur för KeyNaturas produkter i Sverige, och förstod tidigt att det här är precis i linje med vad vi står för.

Vi tror på kraften som finns inom varje individ och naturens förmåga att läka. Är kropp och själ i balans mår människan bra.