Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Vi är HUMAN POWER

Vad vi gör & vad vi står för

Human Power är ett konsultföretag som arbetar med processer som utvecklar människor. Utveckling i samarbete med oss innebär att vi fokuserar på det som sker i och mellan människor. En hållfast utveckling skapas genom att varje individ blir medveten om sin fulla potential och sin framgångsfaktor, dvs att lyckas fånga den inre drivkraft, ambition och en beteendeförändring kopplat till individens utmaningar och livsmål.


Verksamheten startade 1997 och har genom åren utvecklats till ett företag som
kännetecknas av nyfikenhet, meningsfullhet och trygghet för att du ska kunna bli bättre.

Vi tror att nyckeln till långsiktig och hållbar utveckling är i kombination av utvecklande samtal, träning, sömn, kost i kombination med näringstillskott ger ett positivt synsätt och meningsfull livsstil.

Vårt arbete har en helhetssyn som vi skapar tillsammans och säkerställer effektfulla strukturer och resultat.

Vårt arbete grundas på forskning om människor tillsammans med kunskap om och erfarenhet av ledarskap hos varje enskild individ.

I en tid av mycket snabba förändringar ställs det höga krav på att vi ska kunna leda oss själva.
För att lyckas med det på ett bra sätt krävs både utbildning och tydliggörande av
förväntningar, mandat och ansvar.
Vi ger människor rätt förutsättningar för att kunna gå från nuläge till önskat läge.


Relationen med våra kunder/klienter är viktigast av allt, och vi strävar efter att alltid agera på ett sätt som gör att vi upplevs som en partner som bidrar till positiv utveckling och önskad förändring.
Allt vi gör ska präglas av våra grundläggande värderingar: Tydligt, Enkelt, Meningsfullt och Hållbart. Det är i grund och botten hur vi leder oss själva som är kärnan i att skapa framgång. Att förstå vilka konsekvenser det krävs för hållbara beteendeförändringar.

Vad vill du förändra hos dig själv? Vad är konsekvensen av ditt beteende?

Bakom företaget


Redan 1997 startade jag, Anette, ett företag inom hälsa och livsstil. Innan jag startade företaget levde jag ett stressigt liv som resande försäljare och ensamstående mamma. En cancerdiagnos fick mig att inse vikten av att välja ett hälsosammare liv där jag själv är med och påverkar min egen framtid.

Jag utbildade mig då till Samtalspedagog, Stresskonsult och Friskvårdskonsulent. Mer om det hittar du här på min andra hemsida. 
Ur detta växte insikten att vi kommer väldigt långt med en frisk kropp som får träna och utmanas, bra mat och någon som lyssnar då och då. 

Human Power startade 2006 inom kundservice, kommunikation och utbildningar för Samtalspedagoger. Vi fick 2018 möjligheten att bli agentur för KeyNaturas produkter i Sverige, och förstod tidigt att det här är precis i linje med vad vi står för.

Vi tror på kraften som finns inom varje individ och naturens förmåga att läka. Är kropp och själ i balans mår människan bra.