Om oss

Vi på Human Power Sweden AB vill förmedla en hälsosam livsstil. Vi tror på den inre kraften hos varje individ och att det är vi själva som skapar vårt liv utifrån de val vi gör.

Anette Brink startade företaget 2018 efter att ha träffat Dr Lilja Kjalarsdóttir på SagaNatura, ett bioteknikföretag som ligger på Island. KeyNatura är varumärket.

Alla våra produkter innehåller den högklassiga algen Astaxanthin. Algen växer i vattenväxthus som återskapar algens naturliga växtplats. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter baserade på vetenskap som tillverkas på ett hållbart sätt med 100% grön el och rent isländskt källvatten från en av de mest orörda miljöerna på jorden. 

Elisabeth Wilhsson involverades i företaget utifrån hennes djupa engagemang till hållbarhet, natur och djurintresse. Både Anette och Elisabeth har arbetat med människor som samtalspedagoger och livsstilskonsulter.

Steget var inte långt eftersom vi båda brinner för det enkla, naturliga och hållbara. Det gäller allt ifrån den yttre och inre miljön, vår vision är att få leda människor till en friskare livsstil. 

Vi tror på helhetstänkande när det gäller kost, motion, träning, sömn och näringstillskott. 

Att få vara med på kundernas resa mot ett bättre välbefinnande är fantastiskt. 

Det är vårt mål - det brinner vi för – det vackraste vi vet.