Fri frakt över 500:- | Snabba leveranser

Vanliga frågor

Vad är Astaxanthin?

Astaxanthin är ett starkt rödaktigt pigment som tillhör en grupp naturligt förekommande kemikalier som kallas karotenoider. Karotenoid är namnet på växtpigment som ger frukt och grönsaker sina ljusröda, gula och orangea färg. Karotenoider finns i cellerna hos en mängd olika växter, alger och bakterier. Astaxanthin förekommer naturligt i vissa alger som kallas Haematococcus pluvialis och är pigmentet som ger räkor, krabbor, lax och även flamingos sin djuprosa eller röda färg. Djur kan inte producera Astaxanthin,de får i sig detta genom sin kost.

Som antioxidant, är Astaxanthin 6000 gånger kraftigare än C-vitamin och 500 gånger kraftigare än E-vitamin. Tack vare detta behöver vi en mindre dos per portion Astaxantin, jämfört med vitamin C och vitamin E. Astaxanthin kan jämföras med andra välkända superfoods.

Genom att använda helt ny teknik producerar KeyNatura Astaxanthin från gröna alger som växer till sig i undervattenshus. Algerna producerar Astaxanthin för att skydda sig mot solens skadliga UV-strålar och blir röda tack vare Astaxanthin. Forskarna på KeyNatura belyser algerna med starkt ljus för att främja produktionen av Astaxanthin i algerna. Detta extraheras sedan och används i samtliga KeyNaturas produkter.


Astaxanthin och människors hälsa
Vår hud, våra muskler, ledband, ögon och kardiovaskulära system är alla mottagliga för Astaxanthin. Detta tack vare sin funktion som högaktiv antioxidant. Asta Skin är den första produkt i sitt slag som blandar olika vitaminer, mineraler och tre superingredienser i en allt-i-ett-formel för huden. Ett kosttillskott som garanterat ger dig skönhet från insidan.

VÄLKOMMEN TILL ETT FRISKARE LIV!

Vanliga frågor

Hur länge dröjer det innan jag ser/märker någon effekt?

Det varierar från person till person, men vi ser helst att du tar kapslarna regelbundet i 3 månader, 2 kapslar/dag. Vissa märket redan efter en månads intag att huden blir slätare, håret får lyster och stadga, naglarna blir starkare, muskler och leder känns mjukare och smidigare och återhämtningen vid träning sker snabbare.

Hur ofta ska jag ta kosttillskotten?

Du ska ta 2 kapslar i samband med en måltid.
Tänk på att effekten kan påverkas om du dricker grapefruktjuice.

När är rätt tidpunkt att ta kapslarna?

Hur ser din dag ut? Äter du frukost? Det som har betydelse är att du ska ta kapslarna i samband med en måltid. Om det är vid frukost, lunch eller middag det bestämmer du själv vilket som passar dig bäst.

Hur länge behöver jag ta kosttillskottet?

Effekten av KeyNaturas kosttillskott byggs upp dag för dag. Du kan även kombinera med något av våra andra kosttillskott ex en kapsel Asta Skin och en kapsel Asta Eye.

Hur ska kosttillskotten förvaras?

De ska förvaras torrt och inte i direkt solljus.